Câștigi sau pierzi este alegera ta.

Dacă până acum nu ai știut, nu e vina ta. De acum este doar responsabilitatea ta cum ții gestiunea financiară a firmei tale.

P

Ce câștigi cu Elefin:

O

Fără Elefin pierzi:

Câștigi siguranță

Pentru datele toate tale confidențiale, Elefin oferă standarde de securitate certificate în online banking-ul. În plus toate datele inserate sunt criptate și doar tu alegi cui și ce anume vrei să împărtășești.

Câștigi stare de spirit pozitivă

Nimic nu se compară cu sentimentul de încredere și pace dat de controlul total al informațiilor financiare, iar acestă siguranță are un impact major asupra vieții tale, mediului de lucru și a afacerii.

Faci bani

Beneficiezi de cel mai simplu și ușor de utilizat sistem de organizare a banilor dintr-o companie și înveți cum să faci bani și să pui banii la treabă în slujba ta și a afacerilor tale. Toate au la bază informații indispensabile într-un mediu de afaceri competitiv, de acum le poți avea pe toate la îndemână oriunde și oricând.

Câștigi bunăstare

În final toate se reflectă în stilul de viață pe care-l duci, afacerile nu sunt doar un job te reprezintă și doar de tine depinde viitorul lor, al tău și celor apropriați. Având control asupra afacerilor tale ai și asupra vieții și viitorului tău. Bunăstarea stă în siguranța zilei de mâine și independența de a face ce vrei, când vrei și cum vrei. Cu Elefin poți!

Economisești

E mai simplu ca oricând să identifici pierderile și să le reduci. Poți face comparații și identifica lucruri care până acum ți-a fost imposibil să le faci. Contabilitatea nu te-a ajutat niciodată, ea doar a raportat, dar de acum poți prelua controlul și elimina cheltuielile neproductive, dispariția banilor din firmă, lipsurile din stoc, risipa etc. Poți chiar să îți creezi propriul fond de economii, investiții, rulaj. Poți controla fiecare ban ce intră și iese. Economisești bani, timp, energie, vise … viață!

Faci lucruri care contează cu adevărat

Economisind poți să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, nu mai irosești nimic investești timpul, banii și energia în ceea ce contează pentru tine. Poți avea controlul afacerii când ce petreci timp cu familia, ești în vacanță sau călătorești. Poți să te ocupi de managementul de perspectivă fără să îți bați capul cu mărunțișurile zilnice. Poți să îți crești afacerea fără să îți bați capul cu partea contabilă. Poți!

Parteneri de încredere

Știi și tu toate poveștile nefericite cu asociați sau manageri, poate ai și tu semne de întrebare, noi la Elefin ne concentrăm energia spre a creea un mediu de afaceri corect și transparent privind orice tranzacție financiară în interiorul firmei tale. Poți să le verifici, să discuți cu partenerii pe fiecare tranzacție și să programezi altele noi, iar asta îți oferă ceva neprețuit: ÎNCREDERE! Și da, poți avea încredere în Elefin pentru că scopul nostru este să îți asigurăm liniștea.

Informații esențiale relevante

Niciodată n-ai avut acces la informații așa cum ți-ai dorit, de acum știi totul fără să aștepți sau să suni în contabilitate. Totul la îndemână: exact ce, cum, când și unde ai nevoie. Doar deschide mobilul, care întainte era doar smart… de acum e INTELIGENT!

Câștigi determinare

În sfârșit poți lua decizii profitabile bazate pe informații corecte oferite instant. Nu mai trebuie să te bazezi pe noroc și să riști fără sens. De acum poți identifica exact factorii care îți asigură succesul și să îi reproduci spre a obține profit.

Câștigi mobilitate

De mult visezi la o vacanță, dar te apucă panica când știi că pleci și nu mai ai controlul afacerilor tale. Niciodată n-ai avut atât de la îndemână uneltele pentru un control total al afacerii oriunde te-ai afla, la orice oră din zi și din noapte. De acum poți să călătorești așa cum ți-ai dorit.

Pierzi date sensibile

Imaginează-ți doar ce s-ar întâmpla, dacă ai pierde agenda sau laptopul cu toate informațiile tale. Câm cât stres ai acumula și cât timp te-ar bloca. Să nu mai spunem că ar putea ajunge în mana vreunui competitor, cam ce s-ar alege de datele dumneavoastră?

Pierzi liniște și pace

De ce să alegi să stai cu ochi-n patru și să acumulezi stres cu gândul în permanență că cineva te fură și că de fapt tu ești cel care susține tot. De ce, în contextul în care ai putea să ai parte de liniște și pace având totul sub control?

Pierzi controlul

E dureros când vine acel moment în care totul se duce de râpă și nu poți să mai faci nimic. Acem moment când vrei să ai informații și soluții, dar nimeni nu ți le poate da. De ce să pierzi controlul? când tu ești persoana care pune lucrurile în mișcare și tu ai nevoie de informații clare și concrete acum.

Pierzi timpul

Dacă alegi să notezi în agendă sau execel, avem o idee cam cum îți petreci weekendurile, să nu mai vorbim de momentul când vrei să centralizezi informațiile și te chinui zile întregi să extragi informațiile necesare. Nu uita, timpul e viața ta, alege să câștigi timp și bani.

Pierzi bani

Ai avut momente când la final de lună te întrebai pe ce s-au dus banii? Fără Elefin ele se vor repeta. Poate că nu vei ști niciodată adevărata sumă pe care o pierzi, dar poate nici nu vrei să o știi. Folosind Elefin poți identifica rapid risipa de bani și o poți stopa în timp util. Dacă tu alegi să pierzi bani, aia nu e o afacere.

Pierzi startul

Visezi mic sau mare, începi să clădești doar că simți că bați pasul pe loc. Poți să încerci să crești fără o evidență clară a pașilor și investițiilor făcute, dar la final nu vei avea nici cea mai mică idee despre cât valorează afacerea ta. Concentreză-ți forțele spre câștig. De ce să pierzi?

Pierzi șansa

Cel mai dureros este când ajungi să nu mai ai încredere în tine și valoarea ta. Această încredere se erodează puțin câte puțin. Cea mai bună oportunitate pe care o ai este cea la care lucrezi chiar acum, nu o rata. Stoarce tot ce-i mai bun din ea. E șansa ta.

Pierzi încredere

Cu siguranță ai trăit și dezamăgiri în afaceri, atât de la idei ale tale cât și din partea oamenilor. Uneori ai avut încredere oarbă, fără un sistem pus la punct și atunci dezamăgirea a fost și mai mare. Atâta timp cât vei continua să nu îți asumi controlul, vei alege să pierzi de fiecare dată.

Pierzi know-how și sistemul
Pierzi imaginea de ansamblu și cea în detaliu

Alege să câștigi

Află mai multe!

Despre cum te poate ajuta aplicația de management și cultură financiară Elefin – cash therapy

Чехунов прокурорпушок прокуроралюминиевая посуда вред