Confidențialitate

Acesta este angajamentul nostru în protejarea datelor Dumneavoastră. Vă rugăm să îl analizați cu atenție pentru a înțelege că luăm în serios aspectul confidențialității datelor importante și pentru a vă ajuta să luați o decizie informată despre datele pe care le împărtășiți, și cu cine.

În cadrul Elefin, respectăm în totalitate intimitatea și confidențialitatea Dumneavoastră. De aseamenea ne încurajăm clienții, partenerii și vizitatorii să respecte legislația în vigoare, să împiedice transferul de date personale și orice fel de activități lipsite de etică.

Garantăm faptul că orice date personale pe care le veți furniza nu vor fi înstrăinate în termenii acestei declarații.

Pentru a vă putea crea un cont de acces în aplicație și pentru a putea comunica cu Dumneavoastră, ne sunt necesare câteva date precum: numele, prenumele, site-ul, numele companiei. De asemenea, în scopul îmbunătățirii serviciilor și informațiilor pe care vi le oferim, colectăm date statistice și date despre sistemul Dumneavoastră hardware și software (Atenție! nu datele personale. Colectarea de date statistice și despre sistemul dvs. software este făcută doar cu scopul de a ne îmbunătăți constant serviciile oferite).

Elefin nu vă vinde, schimbă sau distribuie vreodată datele Dumneavoastră personale nici unei alte părți, indiferent de situație sau conjunctură.

Utilizatori

În momentul în care acordați anumite permisiuni altor utilizatori din echipa dumneavoastră de management, vă rugăm să țineți cont de faptul că informațiile despre contul master și cine le-a oferit accesul sunt vizibile pentru acei utilizatori. În funcție de nivelul de acces și drepturile pe care le veți oferi fiecărui utilizator suplimentar în parte, ei pot avea acces și la informații sau date pe care le introduceți în aplicație (operațiuni, totaluri, etc), Depinde doar de Dumneavoastră cui alegeți să permiteți accesul și cât de multe drepturi de vizualizare și/sau editare le oferiți.

Date create

Elefin se obligă să mențină toate datele introduse în aplicație ca fiind Strict Confidențiale și să le trateze ca atare, pentru Dumneavoastră și persoanele cărora decideți să le împărtășiți, exceptând doar cazul în care Dumneavoastră doriți să faceți aceste date publice, tratându-le cu aceeași importanță pe care o acordăm chiar și datelor noastre.

Pentru mai multe informații, întrebări și comentarii vă rugăm să ne contactați la adresa legal@elefin.ro

Sunteți proprietarul Datelor Dumneavoastră

Elefin este o aplicație de management financiar simplă, intuitivă și sigură ce oferă posibilitatea antreprenorilor și partenerilor acestora să aibă acces la informații financiare complete în timp real. Aceasta implică stocarea de date despre organizație și/sau individ și poate include informații personale – acele date de identificare ale unei persoane și poate face referire la nume, adrese și date de contact, detalii fiscale și financiare pentru a calcula, comunica și pune la dispoziție informații relevante.

Elefin poate colecta informații personale direct de la Dumneavoastră atunci când:

 • vă înregistrați pentru a folosi aplicația
 • în timpul utilizării aplicației
 • postați în forumul comunității sau pe blogul Elefin
 • contactați centrul/echipa de suport
 • vizitați site-ul

Dumneavoastră puteți alege oricând să nu furnizați aceste informații, dar în acest context este posibil să nu avem posibilitatea să vă furnizăm datele relevante de care aveți nevoie.

Elefin poate primi informații personale de la Dumneavoastră referitoare la alte persoane/organizații

În timpul utilizării/configurării aplicației, Elefin va stoca în baza de date informații furnizate de Dumneavoastră referitoare la terți (exemplu: nume furnizori, etc). Dacă Dumneavoastră inserați date personale despre terți, trebuie să vă asigurați că aveți permisiunea de a le împărtăși către Elefin, fără ca Elefin să aibă obligații în acest sens în conformitate cu legislația în vigoare, drept urmare informațiile pot fi colectate, utilizate în scopurile descrise în acest acord.

Aceasta înseamnă că Dumneavoastră trebuie să vă asigurați că cei în cauză înțeleg și sunt de acord cu diversele aspecte și implicații ale acestui fapt și că datele lor sunt colectate precum și scopul colectării, dreptul lor de a obține acces la aceste informații, cine este Elefin precum și datele de contact ale Elefin.

La solicitarea Elefin, Dumneavoastră va trebui să ne asistați cu privire la orice cerere din partea indivizilor/organizației să acceseze sau actualizeze informațiile personale pe care Dumneavoastră le-ați colectat și introdus în aplicație.

Elefin colectează, stochează și utilizează informațiile Dumneavoastră personale în scopuri limitate

Elefin colectează datele Dumneavoastră pentru a vă putea furniza serviciile noastre sau servicii conexe pe care Dumneavoastră le puteți solicita. Acest lucru se realizează în scopuri conexe serviciilor oferite, incluzând:

 • verificarea identității
 • administrarea aplicației
 • notificarări atunci când apar noutăți sau modificări în legătură cu serviciile oferite
 • promoții, marketing, training, consultanță în legătură cu serviciile/aplicația
 • asistență tehnică, suport sau orice probleme intervenite în legătură cu serviciul
 • respectarea legislației, regulilor și jurisdicției aplicabile
 • comunicarea cu Dumneavoastră.

Prin utilizarea serviciului/aplicației, Dumneavoastră consimțiți ca informațiile personale să fie colectate, stocate și folosite în acest sens sau orice alte utilizări autorizate de Dumneavoastră. Elefin va folosi datele Dumneavoastră personale doar în scopurile descrise în această declarație sau cu acordul Dumneavoastră special în alte scopuri.

Dumneavoastră controlați cine are acces la datele introduse

Datele introduse, sau importate, de către Utilizatorii organizației sunt stocate în siguranță în baza de date în cloud și sunt accesibile numai utilizatorilor autorizați din cadrul Organizației Dumneavoastră. Contul master al Organizatiei (Master Account) va avea control deplin asupra cui va fi invitat să devină utilizator și a drepturilor de acces aferente oferite acestora. Aplicația solicită logarea cu un email de utilizator și parola pentru accesarea informatiilor, disponibile acelui utilizator, organizației în Elefin. Fiecare utilizator nou creat isi va alege numele de utilizator si parola, separate de master account, pentru protecție sporită.

Este responsabilitatea utilizatorului de a-și păstra parolele în condiții de siguranță. Este responsabilitatea Master Accountului de a se asigura că orice utilizator care este invitat să folosească contul Organizației are permisiunea de a vizualiza sau introduce informații ale Organizației stocate în contul Elefin. Vă recomandăm să fiți prevăzător în cazul utilizatorilor suplimentari. Nu oferiți accesul la informațiile dumneavoastră decât acelor oameni sau parteneri în care știți că puteți avea încredere.

Compania Elefin, personalul Elefin, colaboratorii și partenerii Elefin nu au acces la parolele utilizatorului și, prin urmare, sunt în imposibilitatea de a accesa contul Organizației sau a datelor, fără a primi o invitație din partea MasterAcountului.

Dacă suspectați utilizări abuzive ale parolei Dumneavoastră, ar trebui să ne anunțați imediat și să schimbați parola din aplicație prin procesul de Schimare a parolei în Setări » Contul meu.
Compania Elefin, personalul Elefin, colaboratorii și partenerii Elefin nu vor cere niciodată datele dumneavoastra de acces la aplicație. Nu divulgați aceste date decât persoanelor autorizate de Dumneavoastră să aibă acces la datele introduse.

Elefin poate asocia datele Dumneavoastră non identificabile personal

Prin utilizarea aplicației, sunteți de acord că Elefin poate accesa, asocia și utiliza datele Dumneavoastră non identificabile personal colectate și stocate de aplicație de la Dumneavoastră. Aceste date ar putea să identifice o entitate și pot fi folosite pentru:

 • asistarea în a înțelege mai bine cum utilizatorii pot folosi aplicația
 • furnizarea de informații despre utilizarea și beneficiile aplicației
 • îmbunătățirea productivității, incluzând și generarea de informații interne relevante
 • îmbunătățirea aplicației/serviciului.

În oricare din cazurile enumerate, exact ca mai devreme în cadrul acestei declarații, scopul final și unic este îmbunătățirea serviciilor oferite către dumneavoastră și/sau alți utilizatori sau de dezvoltare a aplicației în general.

Elefin stochează datele Dumneavoastră personale pe servere securizate, criptate

Toate datele, incluzând datele personale și cele non personale, introduse în aplicație de către Dumneavoastră, sau importate automat la solicitarea Dumneavoastră, sunt transferate către serverele noastre printr-o conexiune securizată, certificată după cele mai înalte standarde de securitate în domeniu, aceleași standarde utilizazte în online banking Prin utilizarea aplicației, Dumneavoastră suntețin de acord ca datele personale să fie transmise către servele Elefin așa cum este stipulat în această declarație. Este indicat să reanalizați constant aceată decalarație pentru a fi la curent cu orice modificare survenită. Prin consimțământul dat de Dumneavoastră, utilizând aplicația sunteți de acord ca informațiile să fie stocate pe serverele indicate, dar să fie în permanență în cotrolul direct al Elefin și al Dumneavoastră – în acest sens dorim să ne asigurăm ca persoanele neautorizate să nu aibă vreodată acces la datele Dumneavoastră. Dacă nu doriți ca datele Dumneavoastră să fie transferate pe serverele Elefin nu ar trebui să furnizați aceste informații sau să folosiți aplicația.

Datele dumneavoastra sunt trimise în siguranță pe Internet

Elefin este dedicat în protejararea datelor Dumneavoastră și vom lua toate precauțile necesare și rezonabile pentru a le proteja de accesul neautorizat, de modificări sau împărtășirea lor neautorizată. Informațiile Dumneavoastră sunt transmise prin conexiuni securizate garantate prin certificare SSL emisă de autorități în domeniu si criptate prin algoritmi pe 128 de biți, iar datele principale sunt criptate. Dacă vreți să aflați mai multe în acest sens, vă invităm să consultați pagina noastră de Securitate.

Elefin se asigură că datele introduse de Dumneavoastră ajung in siguranță și deplină confidențialitate pe serverele noastre. Însă nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate în cazul breșelor de securitate din rețeaua de comunicații prin care accesați aplicația Elefin. În acest sens vă încurajăm să accesați Elefin numai din locații sigure (nu folosiți calculatoare sau device-uri mobile accesibile public, de exemplu internet cafe-uri) si numai de pe conexiuni la Internet non-publice (private).

În cazul în care suspectați că există o breșă de securitate, iar informațiile Dumneavoastră pot fi pierdute, furate, accesate, utilizate, împărtășite, copiate, modificate sau șterse de orice persoană neautorizată, în orice fel neautorizat, vă rugăm să ne contactați urgent și să schimbați parolele utilizatorilor precum și parola contului principal (Master Account).

Elefin împărtășește informațiile personale doar în anumite circumstanțe

Elefin va împărtăși doar informațiile personale pe care Dumneavoastră ni le-ați împărtășit unor entități externe dacă este necesar și adecvat pentru a ajuta la îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate în concordanță cu această declarație, incluzând utilizarea aplicației.

Elefin nu va împărtăși în alte situații informațiile Dumneavoastră personale unor terțe părți decât dacă Dumneavoastră vă exprimați acordul în acest sens. Oricum, ar trebui să fiți conștient că ni se poate solicita acces la informațiile Dumneavoastră în cazul supunerii unei investigații, hotărâri judecătorești, investigare incluzând autoritățile fiscale, dacă este solicitată în temeiul legii. Dacă este posibil și adecvat vă vom anunța dacă va exista o astfel de situație.

Părțile care asigură partea de hosting a serverelor, nu au în control și nu permit accesul sau utilizarea informațiilor dumneavoatră personale, decât în scopul limitat de a le stoca.

Elefin nu stochează datele cardului Dumneavoastră de credit

Tranzacțiile către Elefin se fac printr-o platformă online securizată, Elefin nu intră în posesia datelor cardului Dumneavoastră, acestea nu sunt stocate în aplicație și drept urmare nu pot fi accesate de nimeni din interiorul organizației.

Puteți solicita accesul la informațiile Dumneavoastră personale

Este responsabilitatea Dumneavoastră să vă asigurați informațiile personale pe care le furnizați sunt corecte, complete și la zi. Puteți solicita acces la infomațiile pe care le deținem despre Dumneavoastră, sau să ne solicitați să actualizăm sau corectăm, orice informații deținem trimițând un e-mail cu detaliile. Acesta va fi procesat imediat ce timpul va permite și în cazul în care nu putem soluționa acestă solicitare vă vom comunica de ce. De exemplu, am putea fi nevoiți să vă refuzăm cererea dacă aceasta ar avea un impact și asupra confidențialității și afacerilor altor persoane. În unele circumstanțe, ar putea fi necesar să vă solicităm acces la informațiile Dumneavoastră pe cale unei înțelegeri mutuale, (de exemplu un subscriber). Vom păstra datele Dumneavoastră personale cât timp va fi necesar pentru a vă permite accesul la aplicație. Oricum, există posibilitatea să păstrăm o parte din informațiile Dumneavoastră pentru perioade specifice de timp, de exemplu sub incidența unor anumite legislații în legătură cu companiile, spălare de bani și raportări financiare.

Elefin monitoarizeaza utilizarea sistemului

Elefin are acces la și poate utiliza informatiile statistice, cum ar fi numarul de utilizatori asociați, numarul de tranzactii și ponderea acestora, în scopul facturării și monitorizării serverului și a performanței aplicației, precum și pentru alte scopuri interne sau statistice ale Elefin.
Elefin nu va avea acces la detalii cu privire la tranzacțiile financiare introduse și stocate în aplicație. Elefin nu va accesa date istorice de utilizare pentru un operator anume, cu excepția cazului în care a fost acordată permisiunea de catre utilizator pentru a ajuta la soluționarea unei probleme de sistem sau a unei erori.
Personalul Elefin, colaboratorii și partenerii principali comerciali pot avea acces la utilizarea de informații ne-identificabile, statistice și a volumelor și ponderilor tranzacțiilor pentru a întelege mai bine modul în care clienții noștri utilizează aplicația, astfel încât să putem îmbunătăți design-ul si structura aplicației și acolo unde este cazul sa avem un răspuns prompt cu sugestiile utilizatorilor privind modalități de îmbunătăire în utilizarea proprie a sistemului. Toate informatiile de utilizare statistice sunt stocate pe servere securizate și sunt criptate.

Aplicația Elefin utilizează ”cookies”

Pentru a îmbunătății accesul la aplicație, Elefin folosește “cookies”, reprezentând mici unități de informație stocate pe calculatorul Dumneavoastră în scopul de a identifica și menține legătura. “Cookie”-ul nu vă identifică pe Dumneavoastră personal și nu conține nici un fel de informații despre Dumneavoastră, dar identifică calculatorul Dumneavoastră în aplicația Elefin și site-urile conexe.

Noi sau unii dintre afiliați noștri și terțe părți pot folosi o combinație de “persistent cookie” (care rămân pe calculatorul Dumneavoastră o perioadă mai lungă de timp) și “session ID cookies” (care expiră de fiecare dată când închideți browser-ul) chiar și pe site-urile web, de exemplu pentru a identifica tipul și timpii de utilizare, interacțiunea, impresiile și serviciile de reclamă.

Puteți să vă setați browserul să vă avertizeze când primiți “cookie”-ul, astfel încât de fiecare dată aveți opțiunea de a accepta sau respinge cookie-ul. Trebuie să știți cărefuzul “cookie”-ului poate avea impact negativ asupra funcționalității și interacțiunii cu site-ul și aplicația. Cookie-urile setate exclusiv de aplicația Elefin sunt imperative pentru buna functionare a aplicației. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru buna funcționare a aplicației în cazul în care refuzați cookie-urile setate de aplicația Elefin.

Puțeți solicita oricând întreruperea oricărui tip de comunicare prin e-mail

Elefin vă furnizează informații de plată, despre produse, update-uri ale aplicației și notificări de suport prin e-mail. E-mailurile noastre conțin instrucțiuni clare despre cum puteți alege să fiți șters din orice listă de e-mailuri, nu neapărat de la aplicație.

Dumneavoastră sunteți responsabil pentru transferul datelor Dumneavoastră către terțe aplicații

Aplicația vă permite Dumneavoastră sau unui utilizator invitat cu permisiuni de administrare să transfere datele către terțe aplicații. Elefin își declină orice responsabilitate în acest sens întrucât nu are nici un control asupra Dumneavoastră sau a unui utilizator împuternicit de către Dumneavoastră, precum și a terțelor aplicații. Sunteți responsabil pentru verificarea politicilor de confidențialitate a acestor aplicații pentru a fi infomat despre cum vor folosi ei informațiile Dumneavoastră personale.

Declarația poate fi modificată periodic

Această declarație poate fi modificată ulterior de către Elefin și intră în vigoare de la momentul postării pe site. Dacă doriți să fiți notificat cu privire la aceste modificări, vă rugăm să ne notificați în acest sens.

Termenii acestui angajament de confidențialitate sunt aceiași precum cei din Termeni și Condiții, vă recomandăm să studiați și acest aspect. Prin accesarea website-ului, a serviciilor și aplicației Elefin, Dumneavoastră înțelegeți și vă dați acordul referitor la termenii stabiliți aici precum și în Termeni și Condiții.

Dacă sunteți de acord cu ei, vă rugăm să bifați căsuța din acordul de creare a contului.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile de utilizare

Orice utilizare de software disponibil pe acest site este subiectul termenilor și condițiilor de utilizare Elefin. În caz de conflict sau dezacord între această Politică de confidențialitate și Termenii de utilizare, Termenii de utilizare vor prevala. De obicei este o lectură anostă și plictisitoare, am încercat s-o facem cât mai accesibilă tuturor. Fiind vorba despre informații uneori sensibile, vă rugăm să puneți deoparte 10 minute pentru a le citi, vă garantăm că nu durează mai mult. Mulțumim!