Când datele din contabilitate sunt irelefante...

Elefin îți oferă toate informațiile de care ai nevoie, așa cum ai nevoie pentru a lua deciziile corecte.

Luminează viitorul afacerii tale!

Bugetutz Cashflow


Centralizarea tuturor operațiunilor

Ai în permanență la îndemână operațiunile financiare relevante structurate și centralizate pe zile, săptămâni, luni și ani. În sfârșit te poți concentra asupra lucrurilor care contează, nu trebuie să îți mai bați capul cu detalii contabile irelevante.

Avertizare taxe și impozite în timp real

Imaginează-ți cum ar fi să știi dinainte ce taxe ai avea de plătit și să nu se mai ajungă la datorii și penalizări. Calculăm și afișăm în timp real TVA-ul de plată, taxele pe salarii, impozitul pe venit, impozitul pe profit și te avertizăm din timp pentru a lua cele mai bune decizii.

Programări la plată și încasare

Cum ar fi să nu uiți de nici o încasare de la un potențial client sau o plată la furnizori, ba mai mult, să ai un calcul al mediei de încasări și să știi ce necesar de lichidități ai. Totul cu notificări în avans, și un calendar pentru viziunea de ansamblu. Nu e magie, doar Elefin.

Evidență clienți și furnizori

De acum nu mai există chitanțe rătăcite, știi clar la orice oră ce ai plătit sau încasat și ce a mai rămas. Poți verifica oricând istoricul în ansamblu sau fiecare operațiune în parte. Ai totul la îndemână.

investitii Echipa


Chat pe grup și comentarii pe baza fiecărei tranzacții

Poți comunica în timp real cu echipa ta pentru a lua deciziile adecvate și apoi poți filtra exact ceea ce ai nevoie prin intermediul funcționalității de chat. Poți comenta pe orice sumă plătită sau propusă și clarifica fiecare operațiune în parte.

Utilizatori pe nivele de acces

Permite accesul angajaților doar la informațiile care vrei să le împărtășești. Asociaților oferă-le acces la tot ce e necesar. Tu alegi cine și ce vede și poate să facă. Crează-ți propria structură de lucru în echipă: cine introduce date, verifică, vede și alte permisiuni. Toate securizate, criptate și stocate pe servere în Irlanda pentru maxim de protecție și liniște.

Pondaj, calcul salarii și rapoarte complete cu privire la angajați

Simplu și eficient… pe ore, zile, săptămâni sau luni, cu sporuri, datorii, bonusuri – ai acces permanent și calculul se face automat. În plus calculează și programează și dările la stat pentru angajați.

Colaborare și încredere

De acum poți lucra în timp real alături de asociați, manageri, contabili oriunde și oricând. Folosește cifrele, transpareța și flexibilitatea spre a crea încredere și rezultate, iar în final un adevărat “money storming”.

previziuni Rapoarte


Dinamice

Care scot în evidență elementele cheie care îți controlează afacerea. Cu o simplă privire poți să descoperi și să descifrezi cele mai complexe date.

Grafice, tabelare, dinamice, printabile etc.

Vedere de ansamblu sau în detaliu

Orice informație ai căuta, este acolo pentru tine și prezentată așa cum vrei ca să îți fie cât mai utilă. Poți vedea detaliile necunoscute ale afacerii tale sau poți să o privești din exterior și să-i ajustezi mecanismul.

conexiune contabilitate Integrări


 

vanzari Facilități


 

Acces mobil

Îți oferă controlul afacerii chiar și când ești pe drumuri sau vacanță. Toată puterea de decizie la o simplă atingere a mobilului sau tabletei.

Pe orice platformă

Fără a necesita instalare, dar operațională oricând. Fără a necesita update-uri, dar tot timpul la zi. Ai acces oriunde și oricând de pe orice fel de platformă, echipament.  

Intuitiv, practic și eficient

La îndemână și ușor de utilizat chiar și de cei mai novici în ale tehnologiei. Cu posibilități de personalizare multiple și acces rapid la elementele care contează. Poți să mizezi pe “common sense” și logica e deja acolo. Suportul permanent este cel care te ajută să îți înțelegi mai bine afacerea și felul în care banii se mișcă în ea.

 

Plătești doar pentru ce folosești

Creează-ți aplicația de care ai nevoie și nu plătești nimic în plus. Structura modulară îți permite să alegi și să modifici oricând ce modul vrei să folosești și cum. Care sunt modulele de care ai nevoie?

Soluții adecvate pentru orice situație.

Simplu. Accesibil. Eficient.