Despre noi sau…

cum poți uita de contabilitate și alte bătăi de cap ce au devenit normalitate pentru antreprenori. De acum POȚI!

Chiar vă place contabilitatea? Nouă nu, dar ne plac afacerile și cifrele care dau cu + (plus). Pare imposibil să le separăm și nici nu vrem.

Ne dorim, în schimb, să luăm o bătaie de cap de pe umerii antreprenorilor și să le oferim posibilitatea să se concentreze asupra lucrurilor care contează.
În acest sens oferim doar datele necesare, oriunde, oricând și exact așa cum trebuie, fără detalii “irelefante”.

În plus stimulăm asocierea bazată pe corectitudine, transparență, lucru în echipă și comunicare optimă pentru a lua deciziile corecte.

Unii antreprenori spun că au deja un software de contabilitate sau sistem de vânzări și atunci îi întreb dacă în compania lor

contabilul este cel care ia deciziile financiare și nu antrepenorul și/sau managerul.

Marius Bogdan Pîslariu

Experiențele conexe ale echipei Elefin

în slujba afacerilor și bunăstării voastre.

Marius Bogdan Pîslariu

Marius Bogdan Pîslariu

CEO & Visionary

Afacerile se fac cu oameni și pentru oameni.
Deși pe alocuri domnește ideea că afacerile în asociere nu merg, m-am ambiționat să demonstrez exact contrariul. Așa că după mai multe încercări pe o piață chiar dificilă am reușit să prosperăm într-o afacere cu 3 asociați din 2008 … și nu ne oprim. Mai nou fac afaceri doar cu asociați.
Ba mai mult: prin ceea ce facem susținem inițiativa și asocierea.
Am învățat din tot: greșeli, studii, cărți, de la toți cei alături de care am lucrat. Așa am ajuns să identificăm și să apreciem valorile care stau la baza afacerilor de succes cu sau fără asociați, dar cu oameni.
Transparență, corectitudine, lucru în echipă, comunicare.
Și toată această cercetare a dus la inovații precum sistemul de Perspective Management și Elefin, care au ca bază tocmai aceste valori, principii de creștere și îmbunătățire continuă. Acesta este doar începutul…
Despre mine… un spirit călător în căutarea particulei „esențiale”, fie ea o persoană, o idee, un produs, o operă… energie. Și dacă nu există, o inventez chiar eu.

Bogdan Brezuică

Bogdan Brezuică

Programmer

În cei 12 ani de experiență ca programator am lucrat la dezvoltarea și întreținerea de softuri de gestiune și contabilitate. Ca programator în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura Suceava, am dezvoltat și întreținut un sistem software de facturare și încasări care era folosit la sediul central și cele patru puncte de lucru din teritoriu. Experiența cea mai importantă am acumulat-o în cei 5 ani ca angajat la Accept Software SRL, societate care vinde programe de gestiune, contabilitate și vânzări în special către client cu afaceri de nivel mic și mijlociu. IN tot acest timp, ca freelancer mi-am dezvoltat abilitatile de programare in PHP, MySQL, JS, Jquery, HTML, cu specializare pe designul bazelor de date, dar si pe retelistica, servere si arhitectura retelelor de comunicatii digitale, prin cablu si wireless si penetration testing.
Alexandru Bohariuc

Alexandru Bohariuc

Digital Strategist

Am o barbă pe care o cresc digital. Am fost bun prieten cu microfonul timp de 3 ani, cât am lucrat în radio și încă am un studio improvizat în dormitor. Lucrez în publicitate și câteodată urăsc ideea de birou.
Nu-mi place ideea de obstacole, cred că există doar provocări și, câteodată, minți prea închise ca să vadă oportunitățile din cele mai mici detalii.
Mai cred că avem ceva de învățat din fiecare experiență și că dedicarea și responsabiliteatea sunt ingredientele esențiale pentru succesul real. Cred în oameni și nu în proiecte.
Locul perfect pentru mine: Un pub cu ceaiuri bune, cafea proaspăt măcinată și un laptop cu desktop-ul curat.
Momentul perfect de lucru: Înainte să adorm, după ce mă trezesc. Ajung deseori la situațiile în care e deja prea devreme ca să mai fie târziu.
Ce vreau de la viață: Să câștig câteva milioane de euro, să călătoresc peste tot și să scriu despre oameni și poveștile lor.Ce fac, de fapt (până câștig $): Lucrez în marketing. Scriu și uneori cânt. Și vorbesc, că am voce de radio.

Bogdan S. Popescu

Bogdan S. Popescu

Branding & PR Consultant

Mintea lui Bogdan funcționează pe bază de scântei și cafea. Îi place să își transpună ideile în coperți de carte și tipuri de caractere.

Brandingul ​nu ​va schimba lumea, dar sigur o poate îmbunătăți, crede el. Brandingul nu înseamnă basme spuse adulților, ci o transpunere în cuvinte a valorilor care identifică o organizație.

A petrecut aproximativ 4 ani de pe baricadele presei, după care a trecut în tabăra ‘opusă’ – a relațiilor publice, simțind nevoia organizațiilor non-guvernamentale de a comunica mai bine cu instituțiile de presă.

‘Branding-ul nu înseamnă povești de adormit adulții, ci un nou mod de a comunica, prin și pentru toate simțurile, valorile unei companii, ale unei organizații sau ale unui trib’, consideră Bogdan.