Securitate

Vrem să vă asigurăm de întrega nostră dedicare în protejarea datelor Dumneavoastră. 

Analizați câteva detalii relevante despre politicile și tehnologiile de securitate din cadrul Elefin.

Datele Dumneavoastră sunt cele mai importante

În acest sens investim masiv pentru a vă proteja acele detalii financiare la care doriți să aveți doar Dumneavoastră acces și a cedării sistemului, asigurându-ne că datele Dumneavoastră beneficiază de cel mai înalt nivel de securitate.

Mai sigure decât pe agendă sau dispozitiv personal.

Pentru a avea acces permanant la ele, datele sunt criptate și stocate pe un server securizat, găzduirea și transmiterea informațiilor asigurând cel mai înalt nivel de protecție chiar și atunci când dispozitivele pe care le dețineți se defectează sau sunt pierdute.

Securizarea datelor Dumneavoastră reprezintă un proces permanent de mantenanță, îmbunătățire și ranforsare a sistemelor, politicilor și procedurilor.

Ce facem în acest sens

Găzduirea: este asigurat de unul dintre liderii mondiali în domeniu, Amazon prin Amazon Elastic Compute Cloud(Amazon EC2) http://aws.amazon.com/ec2/.

Conexiunea: Accesul la aplicație se face prin conexiune criptată, cu cheie unică de acces, folosind tehnlogogia SSL (Secure Socket Layer), același sistem utilizat în securizarea plăților on-line și tranzacțiilor bancare prin intermediul internetului.

Criptare: suplimentar pentru a oferi securitate datelor Dumneavoastră, oferim o triplă criptare intercalată cu chei diferite a fiecărei categorii de informații introdusă și vizualizată de către dumneavoastră.

Utilizatori: ca și utilizator principal al aplicației aveți control deplin asupra tot ceea ce se întâmplă, doar persoanele invitate de Dumneavoastră au acces și doar la ceea ce le permiteți. În plus aveți la dispoziție un raport în care puteți vedea în permanență cine s-a logat, când și cum a interacționat cu aplicația. Puteți elimina/restricționa oricând accesul oricui doriți din organizație.

Parole: Suplimentar față de sugestia de a introduce parole cu un grad mare de complexitate, este recomandat ca să nu împărtășiți această parolă cu nimeni. Fiecare utilizator are parola lui si poate fi schimbata oricand este necesar. Pentru accesul pe mobil, se setează din aplicație un șablon de autentificare care funcționează doar asociat cu user-ul și parola înregistrate. Pentru maxim de securitate la accesul de calculator recomandăm ca parola să nu fie salvată pe browser. Sesiunile de acces la aplicație durează atâta timp cât o folosiți. Nu este necesar să vă delogați înainte de închiderea aplicației, deoarece sistemul de securitate recunoaște automat momentul în care ați închis browserul/aplicația și procesul de delogare are loc automat.

Back-up:
Elefin vă pune la dispoziție, gratuit, un sistem automat de backup al datelor, ca și asigurare în cazuri extreme.
Dacă doriți să folosiți datele dumneavostră în alte scopuri puteți face oricând un export al rapoartelor în formate Excel & PDF. Dacă doriți date suplimentare contactați serviciu de suport tehnic Elefin.

Confidențialitate. Pentru mai multe detalii despre politica de confidențialitate a Elefin accesați pagina de Confidențialitate.
Aveți și posibilitatea de a acorda accesul la datele dvs echipei de suport tehnic când solicitați o anumită intervenție. Accesul se va facilita echipei pe o perioadă limitată de timp și poate fi revocat oricând. Accesul la datele dvs se va face doar în cazurile de strictă necesitate, iar echipa de suport tehnic este formată din oameni de calitate și integri, care pe lângă calitățile lor au și contracte de confidențialitate semnate. Datele dumneavoastră sunt tot timpul în siguranță, iar acesta este singurul mod în care noi, echipa din spatele aplicației, am putea ajunge la aceste date.

Pași pe care îi poți urma chiar tu pentru a fi protejat

Securitatea datelor clienților noștri este prioritate de top în cadrul companiei și valorilor promovate. Deși am luat toate măsurile necesare pentru că datele Dumneavoastră și, în speță, și Dumneavoastră să fiți protejat 100%, există și lucruri pe care vă sfătuim să le evitați, din motive evidente de securitate:

  • alegeți o parolă complexă, formată din litere mici, mari, cifre (cel putin), caractere speciale (eventual) și care să fie, totuși, ușor de reținut. Încercați să evitați cuvinte uzuale, nume de familie sau de firmă, numere de telefon, date de naștere sau cuvântul ”parola”. Deși parola și login-ul sunt criptate și imposibil de interceptat, există posibilitatea ca un atacator să intuiască parola.
  • e bine să știți doar Dumneavoastră parola – evitați s-o împărtășiți cuiva. În cazul în care doriți să împărtășiți (din) datele Dumneavoastră, le puteți oferi asociaților, administratorilor sau managerilor de proiect (sau chiar angajaților cu funcții speciale) acces printr-un user din cadrul aplicației – în acest fel vă asigurați atât că persoană respectivă are doar accesul pe care i-l conferiți, cât și de faptul că puteți verifica tot ce va face persoana respectivă în cadrul aplicației.
  • evitați să vă notați parola pe o bucațică de hârtie sau într-un carnețel cu parole sau pe orice fel de suport pe care-l puteți ulterior rătăci. Este pur și simplu nesigur 🙂 Este la fel de nesigur să salvați parola într-un mail.
    singura adresă de pe care se poate accesa aplicația, fie de pe device-uri mobile, fie de pe laptopuri sau desktop-uri, este app.elefin.ro – orice altă adresă este falsă.

Caracteristici ale securității

  • Amazon data center Highly reliable and secure. Security specs.
  • 99.9% service uptime on all accounts
  • 128-bit encryption SSL on all data transfer